2009. szeptember 20., vasárnap

Óvodai tornazsák-Kindergarten bag


A múltkor kissé rosszul esett, hogy lefokozták a nagy gonddal elkészített Mici Mackós hátizsákom tornazsáknak. A tornazsák jóval egyszerűbben is elkészíthető a hátizsáknál.  A hátizsák varráshoz jobban megválogatom, hogy milyen anyagból miből készüljön el. A kisfiam óvodai jele díszíti a zsákot, és maradék lepedőanyagból készült.
Elkészítése: Az anyagra felrajzoljuk puha ceruzával vagy 30 perc után láthatatlanná váló filctollal a mintát. Ezután kézzel vagy varrógéppel kihímezzük a mintát, az utóbbi módon nagyon gyorsan elkészül. Ha kész a minta összevarrhatjuk a zsák oldalát, majd a zsinórházat is elkészítjük. A zsinórhoz vásárolható műanyag összehúzó vagy egyszerűen csak összekötjük vagy összevarrjuk. Én az utóbbit tettem. Ha eltér az anyag színe a zsinórtól, annál jobban tetszik, majd gyermekeknek. A kisfiamnál sikert aratott.

Last time someone said to my bacpack that was a kindergartenbag. I think making a kindergarten bag is more simple than a bacpack. If I make a backpack I try to get a very nice material. The sign of my son is a balloon in the kindergarten. I sew up a big one to decorate the bag. This is made of rest sheet.
Drawn the pattern on the material with soft pencil or vanishing felt-tip pen, that appears after 30 mns. You can embroider it with hand or sewing machine. After sew the both sides and make the house to the cord.
I think the chlidren more like it if the colour of the string differs from the colour of the sack. It had a success at my elder son.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése