2011. december 2., péntek

Karácsonyfadíszek még mindig-There are still Christmas ornaments


Ezek a madarak már elrepültek az oviba és az isibe, ott fognak díszelegni a többi karácsonyfadísszel együtt. Az óvónők nagyon örültek. A kedvenceim a madarak, amikről nem maradhattak le a masnik és a gyöngyök. A csíkos szívek és csizmák ellentétes csíkozású díszítést kaptak. Összesen 70 db készült el eddig. A továbbiakban a rokonoknak és a barátoknak készítek még, remélem lesz időm az eltervezett dolgokra.

These birds have already flew away into the nursery and the school and they will adorn with the other Christmas ornaments. My favourite ones are the birds and the ribbons and beads are not missing on those.  The kindergarten-teachers really appreciated the presents. The striped hearts and boots received contrary striped decoration. Altogether 70 pieces is ready now. In additional I will make ornaments for my relatives and friends, I hope the time will be enough to finish everything what I want to.

6 megjegyzés:

  1. Nem csodálom, hogy örültek.....nagyon szépek! A madarak, a szívek és a csizmácskák különösen tetszenek. Kellemes szép hétvégét kívánok Nektek!

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm Erika! Szép hétvégét kívánok nektek is. Azért írtam, hogy tetszett az óvónőknek, mert jól esett a dícséretük, és a tiéd is.

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm Gabó! Újabban nekem is a lábbelik a kedvenceim a fára.

    VálaszTörlés
  4. Ez aztán a sorozat gyártás. :)))

    VálaszTörlés
  5. Köszönöm Noviamy! Szerencsére még van türelmem bíbelődni velük és ezt ki kell használom.

    VálaszTörlés