2011. november 27., vasárnap

Jojó fülbevalók-Earrings from yo-yos



Még mindig foglalkoztat a jojó téma. Ezúttal fülbevalók készültek. Nagyon könnyűek lettek méretük ellenére is. A kék még nincs teljesen kész alapanyag hiányában, remélem lesz olyan a boltban amit elképzeltem. Ha végleg elkészült megmutatom majd. Nektek, hogy tetszik?

5 megjegyzés:

  1. Nekem nagyon tetszenek!Főleg a piros! :D Én is szeretem a jojó-virágokat használni!Kis anyagdarabokat is fel tudunk használni és milyen szép dolgok lesznek belőlük :D

    VálaszTörlés
  2. Szépek és ötletes is! Nem nagyon macerás olyan picike jojót készíteni?
    Tetszik nagyon!

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm olyan jó, hogy nektek is tetszik. Kedves Heni! Szerintem is sok mindent feldob a jojó és milyen egyszerű dolog. Ezúttal könyörtelen voltam és új anyagba is belevágtam, mondván minek tartogatom.
    Kedves Erika! Szeretem az apró dolgokat, igaz ennyi idő alatt más is elkészíthető, viszont elférek az asztalon. A fenyőfadíszekkel együtt az apróságoké a főszerep.

    VálaszTörlés
  4. Szép darabok... Gondolom inkább fiatalok hordják szívesebben...Egy pici valamit sokkal nehezebb elkésziteni...gondolok itt pici fülbevalóra vagy hópihére...Szép készülődést...

    VálaszTörlés
  5. Kedves Vera! A kicsi dolgokkal el lehet pepecselni. Ezeket a füliket a barátnőim kapják. Köszönöm, próbálok minél több dolgot befejezni karácsonyig.

    VálaszTörlés