2015. augusztus 31., hétfő

Ruhaátalakítás 2.

Muszlin blúzok, amik nem tetszettek eredetileg megvarrt formájukban, igaz túl nagy átalakítást sem igényeltek. Szeretem a muszlint kellemes, nőies viselet, és nemcsak egyszínűek mint régen. Másik nagy előnyük, hogy nem igényel vasalást sem. Egyetlen hátrányuk, ha nem nézzük meg hová ülünk könnyen kihúzzák a szálakat a rosszul kezelt fafelületek. 

Madár mintás tunika: Madárka rajongó révén nem hiányozhat a ruhatáromból, viszont miután beraktam a szekrénybe, nem jutott eszembe hordani. Rájöttem ennek oka a hosszú ujj volt, ami nyáron és hidegben egyaránt felesleges. A ruha rózsaszínéhez passzoló övvel a derekán fogom viselni. 
Csak a két ujján volt gomb.
Madárkákban nincs hiány.
Gomb nélküli bebújós.

Női cipő mintás blúz: 2 számmal nagyobb méret, ami a szabása miatt nem okoz gondot, kivéve az ujjaknál. Az ujjak lefelé buggyosak és a blúz színeihez, fazonjához nem passzoló ezüst horgolt hímzéssel és flitterekkel voltak díszítve. Már a próbafülkében úgy gondoltam rövid ujjúnak csinos lesz. Egyetlen gond a csúszós muszlin anyag kordában tartása volt varráskor. De a minta nagyon tetszik. 

A buggyos ujj levágva.
A horgolt flitteres borzalom. 
Tetszik a mintája.
A felhajtott ujjal. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése