2011. július 23., szombat

Átalakítások

Eddig tartott Ákos dinoszaurusz foltos nadrágja, amely rövidnadrágként harmadik életét éli. A szárának a hátoldalából tudtam felhajtást varrni rá.
Sok ruhámon szeretnék az ízlésemnek megfelelő apró átalakításokat végrehajtani, amióta gyerekeim vannak valahogy mindig elfelejtődnek, kivéve most. Ez a sötétkék lenvászon nyári blúz nemcsak anyaga, de bősége  miatt is kényelmes viselet. Viszont a régi díszítése rojtos lett. Akárhogy variáltam csak ezzel a kék virágos ferdepánttal tudtam elképzelni magamon. A vasalás hiányzik még. Szerintetek is jó lett apró virágokkal?







5 megjegyzés:

  1. Az átalakításaid jól sikerültek.! én mindig sajnálom az időt, mert több idő kell mint ha újat varrnák Legalábbis nálam...

    VálaszTörlés
  2. Ügyesen oldottad meg! A virágos ferdepánt egészen más külsőt adott a blúzodnak. Szép lett nagyon! Gondolom a fiad is örült a rövidnadrágnak!

    VálaszTörlés
  3. Kedves Vera!
    Köszönöm. Ha a kevés időben ráhangolódok az átalakításra, utána nem sajnálom a rászánt időt, mert szívesebben hordom ezeket a ruhákat.
    Kedves Erika!
    Neked is köszönöm. Ákos először nem, de mire elkészült megértette másként nem tudtam megmenteni a szétnyúzott nadrágot. Amint elkészült rögtön felvette.

    VálaszTörlés
  4. Dear Aranka,
    thanks for your nice comment on my blog.
    I enjoyed this weekend, learned a lot and would like to participate again next year.
    Kind greetings
    Ursula

    VálaszTörlés
  5. Dear Ursula,
    I'm sure you can enjoy the next year projects as well, maybe with your friends not alone : )
    I like your blue and white little bag. I'm still trying to finish it but the zip doesn't want to stand nicely. XXX

    VálaszTörlés