2010. április 20., kedd

Avokádó krém




Szerencsére mindenféle zöldséget és gyümölcsöt szeret a családunk.
A férjem hazaállított pár darab avokádóval azt hitte édességet készítünk belőle. Ehelyett a neten rátaláltunk különféle receptekre, amikből átalakítva a következő pirítósra kenhető krémet kaptuk. 2-3 gerezd fokhagymát és 1 nagyobb vöröshagymát felkockázunk, majd kevés olívaolajon, ízlés szerint sózva dinszteljük. Az eredeti receptben nyersen összenyomva keverik a hagymaféléket az avokádóhoz, amit nem turmixoltam, hanem villával összenyomtam. Ízlés szerint citromlével, borssal és ha még szükséges sóval ízesítjük. Pirítóssal nagyon finom. Mi este sajtos kiflire kentük, reggel pirítósra.

My husband bought some pieces of avocado, and believed we would prepare a dessert from them. We found different recipes on the internet just and changed a little bit. 2-3 gloves of garlic and bigger chopped onion need to put into a little olive oil and boil it. After add to the mashed avocado and spice with lemon juice, salt and pepper. In the evening we ate croissant, in the morning with toasts.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése