2015. szeptember 29., kedd

Egy nadrágfolt története


A nagyobbik fiam hordta elsős korában ezt a nadrágot. Szerette a "csúnya csontos" foltokat rajta. (Először feladta a leckét a megvalósítás). Valójában csak az egyik térde érdemelte volna ki a foltot, de a fiam örömére két koponyát varrtam fel rá. Az osztálytársai a csodájára jártak mi van a nadrágján. 1 év múlva kinőtte a fiam, kissé megkopott az alja, viszont a többi részen hibátlan volt. Levágtam, ismét felhajtottam és eltettem, majd belenő a kisebbik fiam is. 

A kisebbik fiacskám vigyáz a dolgaira ritkán jön haza koszosan, foltosan és nem szakítja ki a ruháit sem fiú létére. Így neki nincsenek házilag külön dekorált ruhái, lévén elég sok ruha marad a bátyusról. 
Áronka már nagyon türelmetlenül várta, mikor hordhatja a csúnya csontos farmert. Vasárnap kihangsúlyozta, hétfőn ezt nadrágot akarja felvenni, mert nemcsak neki, de az osztálytársainak is nagyon tetszik és ő olyan menőnek érzi magát benne. 
Áronka nem tudhatta, hogy a tesónak is ez volt a kedvenc nadrágja, mert csak 2 éves volt. 
Amúgy mindenben egymás ellentétei, de most találkozott az ízlésük életük egy adott szakaszában (7 éves korukban ugyanaz a kedvencük).
Ilyenkor érzem milyen bármilyen apróságot alkotni nekik, mert bár sokszor nem mondják mégis nagyon értékelik. 

Újabban örülnek a hajvágásnak is, amikor látják magukat a tükörben. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése