2010. február 18., csütörtök

Varrószakkörbe készült macik-Sewing interest group teddies

                  
                   
A tükörben látszik a hátoldala.
In the mirror can see the backside of the teddy.

A tükörben jól látható, hogy mindkét oldalán kapott masnit.
It can see well in the mirror the teddy wears ribbons on the both sides.

Nagyon kíváncsi voltam már milyenek lesznek ezzel a szabásmintával a macók. Sokat töprengtem milyen anyagból készüljenek.   Mindhárom maci maradék anyagokból készült barna bársony és sötétkék melegítő anyagból. Az utóbbi anyagtól ódzkodtam kicsit, azt gondoltam gyerekeknek túl sötét lesz és talán kicsit macskamacóra emlékeztetnek a fehér szemekkel és körmökkel.  
A sötét macikat 2 oldalasra készítettem az egyik felén alszanak és mindegyik felüket díszíti masni. Megpróbáltam lefotózni, holnap megpróbálom még nappali fényben is hátha jobban mutat.

I really wondered how would look like these bears. I was thinking a lot about the materials. I also used up rest of materials. The bears have 2 sides one is awake and other is sleeping, this is my favourite solution. Each side has white ribbon as well. I was afraid of making dark bears for children and bears remind me of catbear with white eyes and nails. I tried to take a photo about the 2 sides.

4 megjegyzés:

  1. Ezen a kétoldalas macin elgondolkodtam , nagy ötlet, csak kicsit jobban tudnák szabni varrni:-))

    VálaszTörlés
  2. Igazán nem nehéz kézzel sem megvarrni, ha szeretnéd átküldöm a szabásmintát néhány jó tanáccsal.

    VálaszTörlés
  3. Jelentkeznék én a játékodra, de annyira béna vagyok, hogy nem találom, hova lehet bejegyzést írni. :o( A bal oldali kávéhoz csoki is van. :o))

    VálaszTörlés