2012. október 25., csütörtök

Pillangók vagy méhecskék = méhpillék-Butterflies or bees =buttbees




Nem tudom eldönteni melyik szárnyasra hasonlítanak jobban ezért lesznek méhpillék. A fiaimnak készítettem őket, mire hazaérnek az oviból, suliból ez a meglepi vár rájuk.
Hamarosan felteszem a virág szabásminta képét.

I have no idea what are these butterflies or bees so they will be buttbees for me. I made for my sons by the time they are coming home from the school and the kindergarten. 

5 megjegyzés:

  1. Pillangó szárnyú méhikék! Kedves, helyes bájos méhikék! Gondolom sikere volt a fiúknál!

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm,külön érdekességük, hogy mindenük kitömött még a szemük is, a szembogarakat ezután hímeztem rá. A fiúk vegyesen fogadták Ákos nagyon örült neki, míg Áron nyűgösen tért haza, viszont alváskor mellette volt és szúnyognak hívta : )

    VálaszTörlés
  3. Aranyosak......Látszik azért hogy jó sok munka van velük...... Aranka szóellenörző miért kell???nem egyszerű kommentet hagyni...na újra megprobálom

    VálaszTörlés
  4. Kedves Vera! Köszönöm, könnyebben megvarrom ezeket a figurákat mintha táskát varrnék. Leginkább a szemüket szeretem hímezni, mert kelnek életre a figurák.
    Nem tudok a szóellenőrzőről, de mások blogjában is láttam ilyet, gondolom ezt a blogot üzemeltető adminok rendelik mellé, ha én nem.

    VálaszTörlés