2010. május 27., csütörtök

Blog szünet és költözés

Készítettem a nagyobbik fiamnak egy autó és repülő hímzéssel díszített tarisznyát. A fényképezőt sikerült pakolás közben elkeverni a cipők közé, amelyet kivittünk a garázsba, remélem nem folyik be a víz, hogy tönkremenjen. 
Jövő hét kedden költözünk, eddig 21 db zsákot raktam tele és a ház sincs kész rengeteg okból adódóan. A lakás felét még ki kell pakolni, de már elfogytak a papírdobozok.
Remélem júliusra lesz egy kész szoba, ahol megünnepelhetjük, majd Áronom 2 éves szülinapját. A gyerekeim 1 hétig a mamánál fognak lakni, és nem látom őket (ez fáj a legjobban), amíg megpróbáljuk a villanyt bevezetni a házba, csak ezután jöhet a festés és az új csövek és ajtók mázolása. Talán a jövő héten megérkezik a 2 nagyszobaablak és a bejárati ajtó. Sajnos a férjemmel egyre rosszabb a hangulatunk túl vagyunk már 1-2 összezörrenésen. Be kell vallanom nagyon rossz üzletet csináltunk a ház vásárlással. A ház szerkezetileg jó, de 8 millió Ft-ot kellene rááldozni, hogy valahogy kinézzen.
Internetünk sem lesz egy darabig és mehetünk vissza a UPC-hez mert nincs DIGICOM azon a környéken. A DIGI-vel elégedettek voltunk, mert olcsó és gyors netünk volt. 
Annyi mindent szerettem volna varrni a nyáron a gyerekeknek, de erre nem lesz időm.  

5 megjegyzés:

  1. Nem kis munka vár rátok, még elképzelni is nehéz!
    Kívánom, hogy találjátok meg benne az örömet, és minél hamarabb élvezhessétek munkátok eredményét!

    VálaszTörlés
  2. Kitartást kívánok nektek, türelmet.Majd ha meglesz a rosszat úgy is elfelejtitek.
    Nehéz dolog, de biztosan megoldjátok. Szép napokat nektek !

    VálaszTörlés
  3. Fogd fel azt az egy hetet még a gyerekek távol lesznek tőled mintha nyaralnának, az összezörrenéssel nincs baj addig még kitudtok békülni! Az idei évben nem lesz minden kész, majd jövőre vagy utána elkészül (isten sem 1nap alatt teremtette a világot)

    VálaszTörlés
  4. Drukkolok nektek, hogy mielőbb egyenesbe kerüljetek! Nem kell feltétlenül kész házban lakni...Életemben egyszer sem sikerült!:))) Sokkal fontosabb, hogy együtt legyetek mindannyian, egyetértésben, szeretetben és élvezzétek a saját félkész házatokra sütő Napot! Adjon erőt, hogy ez csak a tiétek!!! Minden rosszban, van valami jó, hidd el! Meg fogjátok találni! Kitartás, türelem!!!:)

    VálaszTörlés
  5. Kitartás!!!
    Ne hagyjátok,hogy rátok telepedjen a sok felújítás gondja. Inkább örüljetek minden kis apró haladásnak. Sajnos egy családi házon mindig van felújítani, kicserélni való. biztos szép lesz. Hajrá.

    VálaszTörlés