2011. december 22., csütörtök

Nyertem-I have won


Ezt a csodás Tilda angyalkát nyertem Erikától/Tipikostól a blogjátékán (eddig még nem nyertem a blogtársak játékán). Kedden érkezett meg a csomag és a karácsonyi üdvözlőlap. Azóta az ablakomat díszíti, még szebb mint a képen, az aranyszalagokkal és azokat díszítő apró angyalkákkal. A fiaimnak is nagyon tetszik. Még egyszer köszönöm Erika, és remélem nem gond hogy tőled kölcsönöztem a képet a megmutatásához.

I won this beautiful Tilda angel from Erika/Tipikos (I have never won before). I got it on Tuesday and the angel is decorating my window. It's more beautiful than in the picture with the golden ribbons and the little angels on those. My sons really like it. I could say thanks a lot for Erika once more. I lend the photo from the creator and hope it isn't a problem. 

7 megjegyzés:

  1. Gratulálok a nyereményedhez...
    Boldog Karácsonyt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...

    VálaszTörlés
  2. Aranka gratulálok a gyönyörű nyereményedhez! Remélem a mézeseid sikerültek. Ha fára teszed őket....a melegtől megkeményednek.....de ha dobozba teszed....bele egy fél almát vagy narancsot....és visszapuhul!
    Békés boldog Karácsonyi Ünnepeket kívánok Neked és szeretteidnek!

    VálaszTörlés
  3. „Legyen veled Karácsony Angyala,
    legyen áldás és ünnep az Ünnep,
    szeretet simítsa lelkedet,
    mikor a csengők megcsendülnek.”
    Ara Rauch

    VálaszTörlés
  4. Boldog ünnepeket kívánok!!

    VálaszTörlés
  5. Köszönöm és Áldott Karácsonyi Ünnepeket Kívánok szeretteitek körében! Kedves Erika! Nagyon finomak lettek a mézeskalácsok, almával szoktam puhítani, de régebben az sem segített. A gyerekek nagyon szeretik. Áronkám úgy hívja: Lekvár nélküli linzert kérek, mert az olyan finom!

    VálaszTörlés
  6. Én így az Ünnep végéhez közeledve kívánok áldott, békés Karcsonyt Neked és a Családodnak!

    VálaszTörlés
  7. Köszönöm Andi! Remélem nektek is áldott és boldog ünnepekben volt részetek, ami folytatódik a Szilveszterrel is.

    VálaszTörlés